top of page
Search

Защо са Необходими Протекторите за Телефони.


В днешно време при наличието на такова голямо разнообразие от телефони и аксесоари към тях, човек е затруднен как да направи точния избор кое реално е необходимо и кое не. Тъй като смартфоните са доста скъпи устройства, някои от тях много повече от други, е необходимо да се вземат съответните мерки за защитата им. Протекторите за екрана на смартфона са един много добър вариант за осигуряване на защита и поради тази причина е необходимо човек да се замисли да си постави протектор особено сега при наличието на новите така наречени „стъклени“ протектори, с които се избягват неудобствата с предишните обикновени протектори за екран.

Някои хора спорят по отношение на това дали наистина е необходимо да се слага протектор, тъй като новите смартфони се изработват от специално доста издръжливо стъкло с Gorilla Glass покритие. Това предпазва до някаква степен от надраскване, също и повреди, тъй като е доста закалено и твърдо. Въпреки това обаче, протекторите не са излишни, защото покритието все пак не е неразрушимо. Много е лесно да се надраска с определени материали като например пясък. Това се случва често със смартфоните на хората, когато са на почивка на плажа и са попаднали песъчинки в джоба им. Надраскването може да е в много лека степен, но веднъж направено, няма как да се премахне освен ако не се смени целия екран, което може да е доста скъпо. Смяната на протектора обаче е доста лесна и евтина. Освен това може да се изберат и протектори, изработени от матирана пластмаса. Това подобрява и видимостта на екрана при пряка слънчева светлина и ги прави идеални при употреба навън по време на почивки, разходки, и така нататък.

Протекторите могат да бъдат от голяма ползва и да спестят много главоболия не само на хора, които без да искат често изпускат телефоните си, но и за хора, които максимално се опитват да ги пазят.

1 view0 comments
bottom of page